Specialitásunk az olajfüst- és az olajköd-leválasztás, de porszűréssel is foglalkozunk.


Az igazán veszélyes és kritikus szub-mikronikus szennyeződés-részecskék leválasztásában élen járunk.

A PURE AIR Kft. a svéd Absolent A.B. kizárólagos magyarországi képviselője. Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk kimondottan a fémmegmunkálásnál és alakításnál keletkező olajfüst-, olajköd- és porleválasztás problematikájára specializálódott.

Kompromisszumok nélküli, prémium kategóriás ipari levegőszűrési megoldásokat kínálunk a világ egyik legjobb gyártójának termékeivel, amelyek garantáltan hosszú (minimum 1 év!) élettartamú szűrőkazettákkal gazdaságos üzemeltetést és tiszta levegőt biztosítanak.

A levegőszennyezettség mérésétől, a megoldás-tervezésen és a beüzemelésen át a rendszeres szervizig bezárólag teljes körű megoldást nyújtunk problémáira. A hazai iparban egyedülálló módon 1-éves, illetve 2-éves szűrőbetét-élettartam garanciát nyújtunk az Absolent kizárólag Svédországban gyártott termékeire!

Specialitásunk az olajfüst- és az olajköd-leválasztás, de porszűréssel is foglalkozunk. Az igazán veszélyes és kritikus szub-mikronikus szennyeződés-részecskék leválasztásában élen járunk.

Főbb referenciáink

ÉRDEKLŐDIK
MEGOLDÁSAINK IRÁNT?